Ochrana osobních údajů

Vážení klienti nutriční poradny,

jsem velice ráda, že jste navštivili mé webové stránky. Dále Vám chci poděkovat za zájem o mé služby.

Vzhledem k nabytí účinnosti  (GDPR) Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 Vás chci stručně informovat o právech k ochraně Vašich osobních údajů.

Jak Vaše osobní údaje získávám?

Z mých webových stránek:

  • pomocí kontaktního formuláře
  • když okomentujete příspěvěk na mých webových stránkách

Při návštěvě nutriční poradny:

  • při diagnostice na InBody
  • při diagnostice na MaxPulsu
  • při sestavování individuálního jídelníčku
  • při konzultacích
  • mohu Vás kontaktovat emailem nebo telefonem

Proč Vaše osobní údaje potřebuji:

  • díky těmto informacím lze sestavit opravdu individuální jídelníček
  • sestavit Vám individuální léčebnou dietu
  • správně Vás edukovat ohledně případných onemocněních

Jaká jsou Vaše práva ve vztahu k ochraně osobních údajů?

Můžete kdykoliv požádat zpracovatele osobních údajů s žádostí o informace nebo vysvětlení rozsahu zpracovnání Vašich osobních údajů, požadovat k nim přístup. Dále můžete požádat o opravu Vašich údajů nebo jejich vymazání či omezení jejich zpracování. Dále máte právo na přenositelnost osobních údajů v rozsahu stanoveném právními předpisy GDPR. Tyto práva můžete uplatnit zasláním Vaší žádosti na adresu správce osobních údajů: Bc. Gabriela Mádrová, Hlavní 18, Ondřejov – Třemblat, 251 65 nebo emailem na adresu: info@nutricniterapeut-praha.cz.

Máte právo podat stížnost nebo podnět Úřadu pro ochranu osobních údajů pro případ, že máte podezření na nedodržení práva na ochranu osobních údajů.

Zpracovatel osobních údajů:

Bc. Gabriela Mádrová

Provozovna:

Nutriční poradna

Libušská 60, Praha 4 – Libuš

142 00

Sídlo firmy:

Hlavní 18, Ondřejov – Třemblat

251 65

IČ: 71283862