Dýňové pyré

Dýňové pyré

By Comments: 0

Doba přípravy: 30 minut, Počet porcí: 2, Příprava: velmi snadná

Suroviny: 

200 g dýně Hokaido

100 g jablka

1 polévková lžíce medu

mletá skořice podle chuti

citronová šťáva podle chuti

zakysaná smetana, ovoce, oříšky

Postup:

Dýni a jablko oloupeme a uvaříme v 50 ml vody doměkka. Poté rozmixujeme dohladka a ochutíme medem, mletou skořicí a citronovou šťávou. Pyré dáme do misek a ozdobíme lžičkou zakysané smetany, mátou a ovocem případně oříškem.

Tento recept je vhodný pro celiaky, lakto-ovo vegetariány, šetřící dieta, bezezbytková dieta (s povoleným ovocem, bez ořechů a s povoleným kořením), šetřící dieta  (s povoleným ovocem, bez ořechů a s povoleným kořením).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *